Home Informasjon Slik kan du tipse oss om nye og eksisterende rallybiler

Slik kan du tipse oss om nye og eksisterende rallybiler

(Foto: Simen Næss Hagen / Parc Fermé)
(Foto: Simen Næss Hagen / Parc Fermé)

Vi har rundet over 1350 biler i vår rallydatabase. Vi er dog helt sikre på at det finnes mange, mange rallybiler der ute som har gått under radaren vår.

Spesielt rallybiler med hvite skilter. Ifølge Statens vegvesen skal vi ha fått innsyn i alle rallybiler som er registrert med svarte skilt, men ettersom ikke alle rallybiler mer hvite skilt har denne konkrete merknaden i vognkortet sitt – så kan det ha gått oss hus forbi.

Uansett, har du tilleggsopplysninger om biler vi har lagt ut? Inne i hver bil finnes det et skjema du kan fylle ut. Fortløpende går vi over informasjon vi blir tilsendt, og oppdaterer dersom dette er nye og relevante opplysninger.

Men – kjenner du til en bil som ikke finnes i vårt register? Da er vi også veldig takknemlige for å få opplysninger om dette. Og i skjemaet under kan du melde inn en ny bil til oss. Vi henter ut data fra Statens vegvesen basert på registreringsnummer, men vi blir takknemlige over all informasjon vi blir tilsendt av dere.

Fyll inn den informasjonen du har
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
* Ved opplasting av bilder bekrefter du at bildenes rettigheter er klarert til å kunne brukes offentlig, blant annet til formål som dette.

Og – hvis du ønsker å støtte opp om driften av denne databasen? Det er noe vi hadde satt enormt pris på, og alle støttebidrag går uavkortet til utgifter og ressurser som holder denne databasen oppe. All data vi publiserer vil alltid være åpent og gratis.

Bidragene bekreftes på din telefon gjennom Vipps-appen, fra Vipps-nummer 577306